Over ons

Uw specialist in bewegen

In het hart van het karakteristieke Valkenburg is al meer dan 25 jaar Fysio Valkenburg gevestigd. Vanuit een gemoedelijke Valkenburgse sfeer en met oprechte persoonlijke interesse helpen wij uw klachten op te lossen of ten minste te verminderen. We beschikken over een breed aanbod aan disciplines en specialisaties en zoeken de best passende behandeling voor uw situatie. Het is ons doel om uw fysieke gezondheid te optimaliseren, zodat u vrij kunt bewegen!

 

Doelstelling

Het is ons doel om onze patiënten in een prettige en ontspannen omgeving snel en professioneel aan hun klachten te behandelen. We streven hierbij naar een genezing, vermindering of stabilisatie van de klachten. Zo kan de patiënt weer vrij(er) bewegen!

 

Waar staat Fysio Valkenburg voor

Wij werken met een team van 11 fysiotherapeuten, die ieder hun eigen specialisatie hebben. Door die diversiteit aan specialisaties kunnen wij iedere soort behandeling in elke levensfase leveren, met als belangrijke doelstelling: patiënten in een prettige en ontspannen omgeving snel en professioneel aan hun klachten helpen om zo tot genezing, vermindering of stabilisering van de klacht te komen. Het is ons doel dat de patiënt vrij(er) kan bewegen.

Met ons team van 11 therapeuten kunnen wij praktisch elke gewenste specialisatie aanbieden. Dat maakt Fysio Valkenburg als een krachtige zorgpartner. Een patiënt hoeft niet te switchen van praktijk mocht hij/zij voor andere klachten moet worden behandeld.

De praktijk van Fysio Valkenburg is heel toegankelijk, zowel in bereikbaarheid als in onze communicatie met de patiënt. Het is voor ons van groot belang dat de patiënt begrijpt wat er gedurende de behandeling wordt gedaan en wat de verwachtingen zijn Fysio Valkenburg is als een huiskamer. Het is voor ons belangrijk dat iedereen zich welkom en op zijn gemak voelt. Onze praktijk heeft daarom geen klinische uitstraling.

 

Hoe wij zijn ontstaan

In 1989 is Fysio Valkenburg opgericht en gestart met een team van vier fysiotherapeuten. De locatie is altijd aan Wilhelminalaan in Valkenburg aan de Geul geweest. Voorheen was er op deze locatie een danszaal (Im Weissen Rössl) welke onderdeel was van Hotel Austen. Menig patiënt heeft in het verleden een dansje gemaakt op de dansvloeren waar nu onze praktijk is gevestigd. Voor veel patiënten een vertrouwde en bekende locatie dus!
Vandaag de dag wordt de praktijk bestuurd door de twee maatschapsleden Roel Vrancken (bekend als fysiotherapeut in de praktijk) en Marcel Wetzels (werkzaam aan de organisatorische kant van de praktijk). Zij werken samen in een team van 11 fysiotherapeuten.