Juliëtte Vogels

Algemene Fysiotherapie
Manuele Lymfedrainage


Juliëtte is een enthousiaste oedeemtherapeute. Ze behandelt patiënten in de volle breedte van het vak fysiotherapie. Daarnaast heeft ze zich gespecialiseerd in patiënten met oedeem, waarbij ze manuele lymfedrainage toepast. Als aanvulling op deze behandeling meet ze (therapeutisch) elastische kousen aan. Tot slot is ze verantwoordelijke voor een groep patiënten met COPD en revalideert ze patiënten na een operatie.

“Ik heb bewust gekozen voor het vak van fysiotherapie toen ik een keuze moest maken voor de toekomst. Het maximaal haalbare realiseren binnen de mogelijkheden van de patiënt geeft me een zeer goed gevoel. Hiervoor samen met een patiënt een doel formuleren en dit nastreven geeft me veel voldoening. Ik streef het een maximaliseren van de fysieke mogelijkheden van patiënten na. Daarnaast ben ik ervan overtuigd dat lichaam en geest in harmonie moeten zijn om een goed resultaat te kunnen behalen.

Met haar gedrevenheid en positiviteit zet Juliëtte zich graag in voor haar patiënten en de praktijk, waarbij haar glimlach goed zichtbaar is. Ze hecht veel waarde aan het huiskamergevoel in de praktijk, waarbij ze met plezier de patiënt centraal zet. In gesprekken belicht ze graag positieve gebeurtenissen, wat wordt ondersteunend door haar motto: “carpe diem”.

Opleidingen

  • Manuele lymfedrainage
  • Aanmeten van Therapeutisch Elastische Kousen