Lars Nicolaes

McKenzie Methode
Echografie
Claudicatio Intermittens
Shockwave


Lars is onze “Mestreechteneer” van de praktijk. Hij behandelt voornamelijk patiënten met spier- en peesproblematiek, zoals hielspoor en tenniselleboog. In het onderzoek kan echografie worden ingezet om de lichamelijke klacht zichtbaar te maken. De behandeling kan bestaan uit shockwave. Daarnaast heeft hij veel kennis op het gebied van schouderproblematiek. Ook behandelt hij patiënten met etalagebenen, waarbij looptherapie een centrale rol speelt.

“Vanuit mijn interesse in het menselijk lichaam en sportachtergrond voer ik graag het vak fysiotherapie uit. Met positiviteit en humor zet ik mijn kundigheid in om de doelen van de patiënt te bereiken. Hierbij zal ik doorgaan tot het resultaat daadwerkelijk is behaald. Met een kritische houding streef ik graag naar een kwalitatief goede behandeling voor de patiënt.”

Daarnaast is Lars een echte teamplayer, waarbij hij de serieuze zaken goed met wat “kloeterie” kan afwisselen. Onder het genot van een kop koffie haalt hij graag grappen uit mijn zijn collega’s. Verder is Lars verantwoordelijk voor de kwaliteitszorg van de praktijk. Momenteel is hij bezig met de opleiding Healthcare Policy – Innovation and Management aan de Universiteit van Maastricht.

Opleidingen

  • McKenzie
  • Echografie
  • Shockwave
  • Kwantitatieve data-analyse
  • Looptraining bij claudicatio intermittens