Sandra Dubbers

Oncologiefysiotherapie
Manuele lymfedrainage
Parkinsontherapie


Sinds 1 september 2017 werkt Sandra bij FysioValkenburg. Een nieuw gezicht, maar nu al niet meer weg te denken uit deze praktijk. Met een werkverleden vanuit de richtingen verpleging en doktersassistente heeft ze een brede kennis en ervaring met het menselijk lichaam. In de praktijk richt ze zich naast algemene fysiotherapeutische klachten vooral op klachten ten gevolge van oedeem en kanker. Verder behandelt ze ook patiënten met de ziekte van Parkinson, waarvoor ze zich heeft aangesloten bij het ParkinsonNet.

“Tijdens mijn behandeling wil ik er graag zijn voor de patiënt, zowel tijdens het ziekteproces als in de revalidatie. Centraal daarin staat het welzijn van de patiënt. Naast het behandelen van de fysieke problemen bied ik ook psychische steun om de patiënt er weer boven te kunnen helpen. Met deze combinatie streef ik ernaar de patiënt beter te laten functioneren. En dat doel is voor mij het allerbelangrijkste binnen de fysiotherapie.”

Sandra is een gedreven teamplayer. Ze vindt het prettig om met haar collega’s te overleggen en de expertise vanuit andere specialisaties te gebruiken. Haar doel om de patiënt in de behandeling voorop te stellen streeft ze hiermee volledig na. Sandra biedt middels haar ervaring en flexibiliteit ook ondersteuning aan haar collega’s. En dat kan ook zeker met een lach.

Opleidingen

  • Oncologie
  • Manuele lymfedrainage
  • Parkinsontherapie
  • Migrainetherapie
  • Fasciale technieken