Roel Vrancken

Claudicatio Intermittens
Parkinsontherapie
McKenzie Methode
Dry Needling
Massage


Roel is mede-praktijkeigenaar en daarmee mede de drijvende kracht achter het team fysiotherapeuten binnen FysioValkenburg. Hij werkt het liefste hands-on, wat betekent dat patiënten met rug- en nekklachten en  langdurige/chronische pijnklachten meestal in zijn behandelkamer worden behandeld. McKenzie technieken kunnen daarbij worden toegepast. Daarnaast oefent hij ook in de oefenzaal met patiënten die een operatie hebben doorgemaakt of zijn gediagnosticeerd met Parkinson.

“In 2000 ben ik begonnen als stagiair in de praktijk en sindsdien altijd mijn mogelijkheden en toekomst in de praktijk gezien. Ik vind het erg belangrijk dat de patiënt centraal staat in de behandeling en zijn klacht zo goed mogelijk wordt behandeld door de deskundigheid van de praktijk. Daarnaast is het van groot belang dat de patiënt zich prettig en thuis voelt in deze levendige praktijk vol met enthousiaste therapeuten. Fysiotherapie bestaat voor mij uit het helpen van mensen met bewegingsproblematiek, waarbij naast het lichamelijke klachten ook ruimte is voor de  psychische/mentale aspect.”

Hij hecht veel waarde aan individuele behandelingen, waarbij hij graag met een luisterend oor een vertrouwensband met de patiënt creëert. Roel vindt het belangrijk dat patiënten, ondanks hun pijn, met een lach de deur uit kunnen gaan. Zijn motto luidt dan ook: “de zon schijnt altijd achter  de wolken”.

Roel wil met FysioValkenburg een toonaangevende praktijk met gemoedelijke sfeer in de regio Valkenburg zijn en blijven – nu en in de toekomst. Professionaliteit in de behandeling gaat hand in hand met een huiselijke en gezellige sfeer in het hartje van Valkenburg. Voor wie wilt weten waar FysioValkenburg echt voor staat, maak eens een praatje met Roel – hij ademt FysioValkenburg.

Opleidingen

  • Parkinsontherapie
  • McKenzie therapie
  • Triggerpointmassage
  • Medical Taping
  • Kwaliteitsmanager