Agatha Abbink

Kinderfysiotherapie


BIG: 89034030504

Agatha is de vrolijke moeder van de praktijk. Met haar ervaring en professionaliteit behandelt ze graag kinderen vanaf de geboorte tot 18 jaar, die door ziekten of problemen vanaf de geboorte moeite hebben met bewegen. De oorzaak is echter niet altijd aanwijsbaar. Veelvoorkomende problemen zijn bijvoorbeeld een voorkeurshouding, niet goed kunnen presteren in de gymles, niet leesbaar kunnen schrijven of een houdingsafwijking. Gedurende het onderzoek kan ze gebruik maken van verschillende tests.

“Sinds jonge leeftijd bestaat mijn motivatie voor fysiotherapie uit het graag willen helpen om mensen beter te laten functioneren. Het belangrijkste voor mij is het luisteren met aandacht en plezier maken. Ik creëer  graag een prettige sfeer om samen met het kind en de ouders in te oefenen. En dat kan ook gemakkelijk in een praktijk met een fijne uitstraling van gezelligheid en makkelijke omgangsvormen.”

Met haar optimistische blik voert Agatha haar werk zo goed mogelijk uit. Ze doet er dan ook alles aan  de doelen van het kind/ouder te realiseren. Ze voelt zich goed thuis in het enthousiaste team en vindt het prettig om in deze praktijk te werken. Door het sprankelende enthousiasme wordt ze  geprikkeld om zich te blijven ontwikkelen.

Opleidingen

  • Master of Science Pediatricphysical therapy
  • Kinderfysiotherapie
  • Afnemen van testen, zoals mABC-II, BSID-II, PEDI, VMI
  • Cursussen schrijfmotoriek
  • Diverse cursussen m.b.t. houdingsafwijkingen, zoals scoliose