Frank Delnoij

Algemene Fysiotherapie
Longfysiotherapie


Frank is de COPD-deskundige binnen de praktijk. Hij heeft samen met Lily nog gewerkt in de fysiotherapiepraktijk aan de Spoorlaan, van waaruit FysioValkenburg is ontstaan. Inmiddels is Frank al bijna 30 jaar niet meer weg te denken uit FysioValkenburg. Hij behandelt voornamelijk patiënten met longklachten, zoals COPD, sarcoïdose, astma en bronchitis. Daarnaast kunnen ook patiënten na een hartoperatie, dotteren en inzetten van stent bij hem door hem worden behandeld.

“Mijn drijfveer voor fysiotherapie is de gezondheid van patiënten verbeteren vanuit een interesse in het bewegingsapparaat. Daarbij speelt het meten van het huidige niveau van functioneren een grote rol, van waaruit een passend behandelplan kan worden opgesteld. Het doel is de patiënt zo lang mogelijk zijn leven in goede kwaliteit te laten leiden.”

Frank geeft met zijn humor een persoonlijk tintje aan zijn deskundigheid. Met zijn perfectie streeft hij naar het bereiken van het hoogste haalbare doel van de patiënt. Zijn levensmotto is: “als je de stenen, die op je levenspad terecht komen, gebruikt om mee te bouwen, dan zul je ze nooit als obstakels ervaren”. Hiermee motiveert hij graag zijn patiënten tot bewegen.

Opleidingen

  • Fysiotherapie bij patiënten met COPD en astma
  • Hartfalen revalidatie
  • Inspiratory Muscle Training