Jouke van der Loop

Algemene Fysiotherapie
Manuele therapie i.o.


BIG: 79924854404

Jouke wist het al op een jonge leeftijd: ik word fysiotherapeut! En die droom heeft hij waargemaakt met de opleiding Fysiotherapie in Heerlen. In zijn jonge carrière heeft hij veelal ervaring opgedaan met rug- en knieklachten. Ook behandelt hij patiënten met COPD in de oefenzaal. Jouke streeft ernaar om de gezondheid van mensen te verbeteren en motiveert graag de patiënten om de bereikte fysieke status in de verdere toekomst vast te houden.

“Het meest interessante aan fysiotherapie vind ik het verbeteren van de gezondheid van de patiënt. Hierbij pas ik verschillende technieken in de behandelkamer toe, waarbij ik vaak een duidelijke uitleg geef met behulp van het model van het menselijk skelet. Ik hecht er waarde aan dat de patiënt weet en begrijpt wat de klacht is. Ook voer ik regelmatig samen met de patiënt oefeningen uit, zodat deze in de thuissituatie kunnen worden voortgezet. Op deze manier kan de klachtenvermindering zo lang mogelijk worden volgehouden en bereiken we samen een gezondere status voor de patiënt.”

Jouke hecht veel waarde aan een betrokken en spontane sfeer in de praktijk. Hij vindt het dan ook belangrijk dat de patiënt zich op zijn gemak voelt in onze praktijk. En daarbij kan gerust een grap worden gemaakt.

Opleidingen

  • Manuele therapie i.o. (gestart in 2019)