Jelle Meijs

Algemene Fysiotherapie
Medical Taping
Gecombineerde Leefstijlinterventies (GLi)
Shockwave


BIG: 79926619504

Jelle is de vriendelijke sportieveling van de praktijk. Met zijn diploma pas op zak is hij op de hoogte van de nieuwste kennis en kunde binnen de algemene fysiotherapie. Iedere dag zet hij zich met plezier in om u te begeleiden in het verminderen van uw klachten. Momenteel richt Jelle zich op de algemene klachten binnen de fysiotherapie en heeft hij een brede interesse in sport.

“Mijn streven is om met fysiotherapie patiënten te helpen in het blijvend verminderen van hun ervaren klachten. Met een anamnese en een uitgebreid onderzoek analyseer ik graag uw klacht. Ik hecht er waarde aan om vervolgens samen een behandelplan op te stellen om op de meest geschikte manier uw klachten verminderen. Vanuit mijn expertise zet ik in de therapie veelal hands-on technieken en oefentherapie in. Om te voorkomen dat uw klachten in de toekomst terugkomen, geef ik ook vaak oefeningen mee voor thuis.”

Jelle creëert met een luisterend oor graag een veilige en prettige omgeving binnen de therapie. Op zijn tijd weet hij dit goed af te wisselen met een grap, want humor vindt hij ook erg belangrijk. Zijn levensmotto is: “vallen, opstaan, knokken en weer doorgaan”. Naast dat hij zich op die manier heeft gewijd tot verschillende sporten, uiteenlopend van voetbal tot snowboarden, zet hij enthousiast met dit motto ook graag zijn patiënten in beweging.

Opleidingen

  • Medical taping
  • GLi (Gecombineerde Leefstijl interventies)
  • Shockwave