Daniëlle Beckers

Algemene Fysiotherapie
Dry Needling
Medical Taping
Sportfysiotherapie


Daniëlle is onze sportfysiotherapeut, die graag mensen aanzet om te gaan sporten en in beweging te blijven. Ze behandelt daarbij onder andere patiënten met klachten aan de enkel, knie, nek en rug. Sportspecifieke begeleiding, manuele technieken (McKenzie, Mulligan) en taping kunnen hierbij worden ingezet. Daniëlle streeft ernaar haar patiënten snel te laten herstellen en de klacht te verminderen, waardoor ze zo goed mogelijk kunnen functioneren in het alledaagse leven.

“Het interessante aan fysiotherapie voor mij is het begeleiden van de patiënt naar het oppakken van zijn dagelijkse leven. Daarbij vind ik het belangrijk om op één lijn te zitten met de patiënt. Met een visuele uitleg probeer ik vaak uit te leggen wat er aan de hand is en hoe de klacht aangepakt kan worden. Ook geef ik de patiënt vaak huiswerkoefeningen mee.”

Ze vindt de toegankelijkheid van de therapeut belangrijk en heeft persoonlijke aandacht voor de patiënt. Met haar heldere blik en duidelijke communicatie ziet ze graag veel mogelijkheden voor de patiënt, waarbij haar motto is: “waar een wil is, is een weg!”

Op dit moment is Daniëlle bezig met de masterclass “Anderhalvelijns fysiotherapeut”. Hierdoor wordt de doorverwijzing naar de specialist vergemakkelijkt voor de patiënten van FysioValkenburg.

Daarnaast is Daniëlle verbonden met Topsport Limburg, een netwerkorganisatie die de jeugd in Limburg de mogelijkheid geeft hun sportief ideaal te realiseren.

Opleidingen

  • Bachelor en Master of Science algemeen Fysiotherapie
  • Master of Science Sportfysiotherapie