Anton Hazelzet

Algemene fysiotherapie
COPD
McKenzie Methode
IMT
Medical Taping
Claudio Intermittens (Lid ClaudicatioNet)


BIG: 99920375704

Anton is McKenzie-therapeut en de evenwichtige kracht van de praktijk. Hij behandelt veelal patiënten met rug- en nekklachten, al dan niet met uitstraling naar de benen en armen. De McKenzie Methode kan hierbij worden toegepast. Daarnaast behandelt hij patiënten met COPD, revalideert hij patiënten na een knie- of heupoperatie en reactiveert hij ouderen.

“Voor mij betekent fysiotherapie het helpen van mensen om samen naar een kracht- en conditiegericht doel toe te werken. Tijdens de behandeling vind ik het belangrijk om aandacht te besteden aan de manier van omgaan met de klacht. Daarbij luister ik graag naar het verhaal van de patiënt, en geef waar mogelijk ook individuele adviezen.”

Afgewisseld met onverwachte grappen zorgt Anton met zijn gelaten aanwezigheid voor een vertrouwde omgeving binnen de praktijk. Hierdoor kunnen  patiënten altijd bij hem terecht voor een luisterend oor. Vanuit zijn hart straalt hij de boodschap uit: “als het niet kan zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat”. Hij werkt daarmee toe naar acceptatie van de klachten, om vanuit die visie weer de mogelijkheden te zien.

Momenteel is Anton zich verder aan het verdiepen in McKenzie, waarvoor hij in de loop van 2017 zijn volledige diplomering verwacht.

Opleidingen

  • McKenzie Methode